Clinics


Naast de reguliere kickbokslessen kan 4th gym ook onder andere kickboksclinics op maat verzorgen. U kunt hier denken aan bedrijven (teambuilding), particulieren en vriendenactiviteit, verenigingen, (kinder) verjaardagsuitje en scholen.

Tijdens de clinic komen alle aspecten van het kickboksen aan bod en wordt tegelijkertijd een positieve bijdrage geleverd aan doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheid, vitaliteit, onderling respect maar ook is er tijd voor plezier!

Je krijgt een duidelijke uitleg en instructie over toegepaste technieken, lichaamshouding, balans en handen- en voetenwerk. De clinic wordt aangepast op het niveau van de deelnemers. Benodigdheden worden verzorgd door 4th gym.

Het is mogelijk om af te sluiten met een gezamenlijke lunch of diner op een nader te bepalen plek.

Ook biedt 4th gym in samenwerking met krachtclinic trainingen aan op het gebied van agressie en de-escalerend handelen. Deze training wordt door een ervaren gekwalificeerde agressietrainer verzorgd waardoor u een combinatie maakt van teambuilding en tegelijkertijd de handelingsbekwaamheid van uw werknemers vergroot.


Een keer spreken over een mogelijke clinic?

Neem contact op!