Virtuagym; hoe werkt dit all-in-one platform?


Virtuagym is een online sportplatform waarmee je op een leuke manier fit en uitgedaagd wordt. Hier vind je informatie over sport, een gezonde levensstijl en je kunt communiceren met 4th GYM of andere deelnemers. Ook kan je het rooster inzien en een training inboeken.

Hieronder leggen we de belangrijkste stappen uit die jij nodig hebt om bij 4h GYM te trainen.

Virtuagym activeren
Stap 1
Als je klant wilt worden bij 4th GYM geef je jouw emailadres door per mail of app en maken wij een account aan in ons 4th GYM portaal.

Stap 2
Via de activatie email (eventueel in je spambox of map ongewenste email) kom je in het Virtuagym systeem. Je email adres is je gebruikersnaam, zelf maak je een eigen wachtwoord aan.

Stap 3
Log in op Virtuagym, je start standaard op jouw persoonlijke pagina. Stel als eerste jouw profiel en privacy en email voorkeuren in. Ga naar het uitklapmenu, het pijltje rechtsboven in het hoofdmenu naast je naam, en klik op ‘accountinstellingen’. Door de opties aan de linkerkant van het scherm te doorlopen maak je jouw profiel persoonlijk.

Stap 4
Om snel en makkelijk een training te boeken kun je via de link in je mail de virtuagym app downloaden voor Android en iPhone (zorg dat je eerst je account activeert volgens stap 2 om hier vervolgens mee in te loggen in de app)

Stap 5
In de webshop van je app kun je credits kopen voor een groepstraining, kidstraining of Personal Training.

Stap 6
In het rooster zie je welke training wanneer plaatsvindt. Met de credits die je hebt aangeschaft via de webshop kun je een les boeken.

Succes!
Team 4th GYM

Over Tony Lamers


Bij 4th Gym wil ik het kickboksen toegankelijk maken voor iedereen!

FOUNDER
Ik ben Tony Lamers en de trotse eigenaar van 4th GYM. Zelf train ik sinds ‘89 en heb ik op hoog niveau diverse keren in de ring gestaan. Mijn passie voor deze veelzijdige sport heeft me in ‘92 doen besluiten om als (personal) trainer verder te gaan. Als personal trainer heb ik al veel mogen bereiken met betrekking tot de successen van mijn cliënten. Ik heb ruim 28 jaar ervaring als wedstrijdcoach voor beginnende en professionele vechters van meerdere Nederlands, Europees, K1 Max en Wereldkampioenen kickboksen. Trots ben ik op de grote namen die ik heb mogen trainen & coachen en de mooie resultaten die we samen boekten. Door als sportdocent werkzaam te zijn geweest bij diverse gerenommeerde sportscholen zoals o.a. Bully’s Gym, Slimani Gym en Mike’s Gym, is het nu tijd voor 4th Gym! Ik wil graag mijn passie delen met anderen, dat doe ik met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht en houd ik focus op techniek.

Met mijn ervaringen en een gezonde portie ‘plezier’ help ik je je persoonlijke doelen te behalen.

Een lang gekoesterde droom wordt nu werkelijkheid. 4th Gym is een gezellige boutique-style-kickbox- gym waar iedereen welkom is voor trainingen gebaseerd op kickboks-technieken. Kickboks training is uitermate geschikt voor mensen die fit en fysiek sterker willen worden. Je gebruikt alle spiergroepen in je lichaam, waarbij je met name je core intensief gebruikt en versterkt. De combinatie van het gebruik van je armen, benen, snelheid en explosiviteit zorgen voor een intensieve full body workout. In mijn training zit veel variatie en uitdaging voor zowel beginners als gevorderden, waardoor deze zeker niet saai wordt. En een mooie bijkomstigheid... je conditie groeit vanzelf mee.


Al overtuigd? Plan een gratis proefles!

aanvragen